Krkonošská kukuřičná kaše bez mléka

30 min.

Ingredience

    • 250gramůMouka kukuřičná
    • 1litrVoda pitná
    • 1lžičkaSůl
    • 3kusyCibulka jarní
    • 4lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
715 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vařící osolenou vodou postupně přisypáváme kukuřičnou mouku a pomalu vaříme do doby, až je dostatečně rozpuklá. Stále mícháme!
  • 2
    Oloupanou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka a zpěníme na sádle do zlatova.
  • 3
    Kukuřičnou kaši podáváme politou sádlem a cibulkou. Podáváme ji horkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.