Krkonošská kukuřičná kaše bez mléka
30 min.
Ingredience
- 250gramůMouka kukuřičná
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaSůl
- 3kusyCibulka jarní
- 4lžíceSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
346 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
13 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
2 g
Cukr
715 mg
Postup přípravy
- 1Do hrnce s vařící osolenou vodou postupně přisypáváme kukuřičnou mouku a pomalu vaříme do doby, až je dostatečně rozpuklá. Stále mícháme!
- 2Oloupanou jarní cibulku pokrájíme na tenká kolečka a zpěníme na sádle do zlatova.
- 3Kukuřičnou kaši podáváme politou sádlem a cibulkou. Podáváme ji horkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.