Krocan po mexicku

250 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
29 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého krocana osolíme a dáme péci do trouby. Během pečení maso potíráme olejem, mírně podléváme zeleninovým vývarem.
  • 2
    Měkkého krocana vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dobře povaříme. Šťávu procedíme, přidáme protlak a znovu povaříme.
  • 3
    Krocana naporcujeme, upravíme na talíře, obložíme celými opečenými rajčaty a osmahnutými feferonkami.
  • 4
    Podáváme s dušenou kari rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.