Krocaní koblihy

30 min.
Evropa

Ingredience

    • 185gramůMouka polohrubá
    • 20gramůKypřicí prášek do pečiva
    • 1kusVejce slepičí
    • 2decilitryMléko polotučné
    • 300gramůKrocaní maso pečené
    • 250gramůSalát ledový
    • 3decilitryOlej rostlinný
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1022 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
84 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
3 g
Cukr
599 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme mouku, sůl a kypřicí prášek, přidáme mléko ušlehané s vejcem a dobře promícháme. Necháme chvíli odležet.
  • 2
    Mezitím nakrájíme pečené krocaní maso na malinké kousky, které po chvíli postupně vmícháme do těsta. Lžící vykrajujeme kousky těsta a smažíme dozlatova ze všech stran na dostatečném množství rozpáleného oleje. Necháme okapat na papírové utěrce a servírujeme na talíři ozdobeném natrhaným ledovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.