Krokant
30 min.
Ingredience
- 100gramůMandle
- 100gramůKandované ovoce
- 100gramůCukr krupice
- 50mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
730 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
35 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
7 g
Cukr
91 g
Postup přípravy
- 1Oloupané mandle nasekáme a smícháme s nasekaným kandovaným ovocem. Cukr s vodou svaříme na světlý karamel, přisypeme mandle a kandované ovoce a necháme ještě trochu zkaramelizovat. Plech pomažeme olejem a vzniklou hmotu rozetřeme na plech v silnější vrstvě a necháme zatuhnout. Nožem namočeným v oleji nakrájíme na čtverečky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.