Kroupový salát

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Vápník
237 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sušené houby namočíme.
  • 2
    Kroupy uvaříme.
  • 3
    Špenát dáme do pánve zavadnout s olivovým olejem. Přidáme hřiby a 5 minut opékáme. Poté přidáme rajčátka a odstavíme z ohně.
  • 4
    Ochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou a smícháme s kroupami.
  • 5
    Nahoru dáme nakrájenou červenou cibuli a petrželku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.