Krummauer Krumlovský knedlík

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1lžíceSůl
    • 500gramůMouka žitná bílá
    • 1lžíceSádlo škvařené
    • 1šálekHovězí vývar základní
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
4 g
Sacharidy
97 g
Vláknina
9 g
Vápník
32 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vmícháme do žitné mouky lžíci sádla a lžíci soli.
  • 2
    Vše promícháme s uzeným vývarem.
  • 3
    Tvoříme malé tuhé koule, které uvaříme v uzeném vývaru.
  • 5
    Knedlík podáváme s uzeným masem a zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.