Křupavé chilli hovězí

40 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
40 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čínské nudle uvaříme podle návodu.
  • 2
    Hovězí maso nakrájíme na co nejtenčí plátky. Papriku i chilli papričku nakrájíme také na tenké plátky. Jarní cibulku nakrájíme na kolečka – oddělíme bílou a zelenou část, česnek utřeme, zázvor nastrouháme.
  • 3
    Smícháme kukuřičnou mouku a koření pěti vůní a posypeme tím maso. Opečeme na oleji dokřupava. Poté maso dáme stranou.
  • 4
    Do pánve přidáme další lžíci oleje a přidáme papriku, půlku chilli papričky, bílou část jarní cibulky, česnek a zázvor. Vaříme 3 minuty.
  • 5
    Smícháme ocet, sójovou omáčku, chilli omáčku, kečup a dvě lžíce vody. Zalijeme tím zeleninu na pánvi. Povaříme 2 minuty, poté vrátíme hovězí maso a promícháme.
  • 6
    Podáváme s vařenými nudlemi posypané zbylou chilli papričkou a zelenou částí jarních cibulek.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.