Křupavé telecí se zeleninou

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
546 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
32 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve wok pánvi rozpustíme arašídový olej, přidáme telecí maso na nudličky a orestujeme dohněda. Přidáme srouhaný zázvor, jarní cibulku na kolečka, prolisovaný česnek a chilli a smažíme ještě 3 minuty. Směs vyjmeme a odložíme stranou.
  • 2
    Na pánev dáme kukuřici, mrkev na nudličky, hrášek, pokrájený květák, arašídy a zelené fazolky. Restujeme asi 2 minuty, až zelenina zesklovatí, potom vrátíme masovou směs.
  • 3
    Na jiné pánvi povaříme vývar, sojovou omáčku a med s trochou kukuřičného škrobu do zhoustnutí. Omáčku vlijeme do masové směsi, zamícháme a podáváme posypané nasekaným koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.