Křupavý koláč s ricottou

50 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
30 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
13 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 180C.
  • 2
    V mixéru ušleháme hladkou pastu z ricotty, medu, vajec a skořice. Potom smícháme bulgur a rozpuštěné máslo a důkladně promícháme. Hmotu vtiskneme do zapékací mísy na dno i po stranách, abychom vytvořili korpus. Přilijeme směs s ricottou, uhladíme a posypeme citronovu kůrou.
  • 3
    Pečeme 35-40minut.
  • 4
    Koláč podáváme mírně vychlazený, s jahodami dozdobený lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.