Křupavý zelný a krevetový salát

20 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
1 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Obě zelí nakrouháme, smícháme se dvěma nakrájenými řapíky celeru a nastrouhanou mrkví. Přidáme i nasekanou mátu a koriandr. Přidáme předem uvařené krevety.
  • 2
    Připravíme si dresink: smícháme cukr, ocet, rybí omáčku a limetkovou šťávu a mícháme, až se cukr rozpustí. Poté přidáme nasekanou chilli papričku a utřený česnek.
  • 3
    Salát podáváme přelitý dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.