Krupice v mléce

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
225 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
785 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky a necháme ji zesklovatět. Přidáme jemně nakrájenou cibuli a společně osmahneme.
  • 2
    Potom přilijeme mléko, osolíme a když se začne vařit, lehce přisypeme krupici. Za stálého míchání uvaříme kaši. Do hotové kaše zamícháme vejce a na mírném ohni mícháme, až hmota ztuhne.
  • 3
    Lžící vykrajujeme noky a klademe je na mísu. Jsou vhodnou přílohou k zeleninovému leču.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.