Krupičná kaše s cibulkou
25 min.
Ingredience
- 30gramůCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 50gramůPšeničná krupice
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
367 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
22 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
855 mg
Cukr
636 mg
Postup přípravy
- 1Na polovině dávky másla mírně opražíme krupici. Rozvaříme ji s mlékem, osolíme a za stálého míchání vaříme asi 10 minut.
- 2Uvařenou kaši rozdělíme na talíře a omastíme ji na zbylém másle osmaženou, jemně nakrájenou cibulkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.