Krupičná kaše s ovocnými povidly

13 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
7 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
72 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z hroznů stáhneme slupky, vyndáme jadérka a dužninu nasekáme a položíme na mističku i se šťávou.
  • 2
    V hrnci ohřejeme polovinu mléka. Přidáme krupici a spolu mlékem jí krátce 3 minuty za míchání povaříme.
  • 3
    Sundáme z vařiče a přimícháme zbylé mléko. Potom jí vlijeme na talíř a tam přidáme nasekané hrozny se šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 7. 11. 2015
Krupičná kaše s ovocnými povidly
Perfektní nápad na obohacení krupičné kaše. Kaše nám moc chutnala, tedy až na syna, ten vyjedl hrozny a kaši nechal, ale asi bude po mně, když jsem byla malá, tak jsem ji taky moc nemusela, ale s věkem jsem jí přišla na chuť.