Krupicová zavářka bez mléka

25 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
56 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole rozpustíme máslo, odstavíme z ohně a přisypeme krupici a nastrouhaný sýr. Dobře promícháme a přidáme vejce.
  • 2
    Vše přelijeme do formy vyložené pečícím papírem. Těsto necháme ztuhnout v mírně vyhřáté troubě - nesmí zčervenat.
  • 3
    Po vyklopení a vychladnutí nakrájíme upečené těsto na kostičky a 10 minut je povaříme v hovězí polévce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.