Krupicové flíčky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
32 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
1 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vařícího mléka nasypeme za stálého míchání krupici, přidáme máslo, osolíme a necháme povařit.
  • 2
    Vzniklou kaši nalijeme na plech potřený máslem, rozetřeme na vrstvu silnou 1 cm a necháme vystydnout. Ztuhlou kaši nakrájíme na čtverečky a narovnáme do máslem vymazaného pekáče. Mezi jednotlivé vrstvy nasypeme nastrouhaný sýr a vrchní vrstvu polijeme smetanou.
  • 3
    Pokrm dáme zapéci do středně vyhřáté trouby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.