Krupicové koblihy

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
651 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
30 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko svaříme s máslem, osolíme a za stálého míchání přisypeme krupici. Dobře povaříme a promícháme.
  • 2
    Do prochladlé kaše zamícháme rozšlehaná vejce a housky nakrájené na kostičky a osmažené na másle. Těsto necháme 30 minut odpočinout.
  • 3
    Z těsta tvarujeme malé koblihy, které uvaříme v osolené vodě. Uvařené koblihy polijeme rozpuštěným máslem a pocukrujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.