Krupicové noky

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
22 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo a mléko osolíme a přivedeme k varu. Za stálého míchání přisypeme krupici, až do husté kaše. Necháme vystydnout a přidáme dvě vejce, zpracujeme.
  • 2
    Ve větším hrnci vaříme osolenou vodu, pomocí lžíce tvarujeme noky, obalíme v krupici a najednou vhodíme do hrnce.
  • 3
    Vaříme 8 minut, noky vyplavou na povrch.
  • 4
    Krupicové noky podáváme jako přílohu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.