Krupicové noky

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
48 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do osoleného mléka přidáme máslo (půl dávky) a přivedeme k varu. Přisypeme krupici při započetí varu a za stálého míchání povaříme.
  • 2
    Kaši odstavíme, přidáme vejce, nastrouhaný sýr (půl dávky), řádně zamícháme a rozetřeme na porcelánovou plochou mísu a necháme vychladnout.
  • 3
    Ztuhlou kaši krájíme na obdélníky, složíme na nízkou zapékací misku střídavě s nastrouhaným sýrem, pokapeme máslem a zprudka zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.