Krupicové noky II

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
22 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu drobně nakrájíme, vyškvaříme do sklovita, přidáme jemně nakrájenou cibuli a společně mírně osmahneme. Přilijeme mléko, osolíme a v začátku vaření přisypeme krupici. Vaříme na mírném ohni 8 minut za stálého míchání.
  • 2
    Do uvařené kaše přimícháme rozkvedlaná vejce a necháme na mírném ohni ztuhnout.
  • 3
    Lžící vykrajujeme noky k obložení zeleniny. Mohou být i jako příloha k leču.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.