Krupicové provázky
15 min.
Ingredience
- 20gramůSýr Parmezán
- 1špetkaSůl
- 1špetkaMuškátový oříšek
- 1kusVaječný žloutek slepičí
- 1kusVejce slepičí
- 3decilitryMléko polotučné
- 80gramůPšeničná krupice
- 0,25kusCitrony
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
26 g
Sacharidy
79 g
Vláknina
3 g
Cukr
860 mg
Postup přípravy
- 1Osolené mléko povaříme, přisypeme krupici a uvaříme hustou kaši.
- 2Do vychladlé kaše vmícháme vejce a ostatní přísady. Směs vstřikujeme cukrářským sáčkem s úzkým otvorem do vařící polévky. Povaříme, až provázky ztuhnou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.