Krupicový koláč s tvarohem a rozinkami

95 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
20 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
753 mg
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo rozehřejeme ve vodní lázni. V míse smícháme tvaroh s rozšlehanými vejci, cukrem, vanilkovým cukrem a krupicí. Poté postupně přilijeme máslo a důkladně promícháme. Nakonec přidáme omyté rozinky.
  • 2
    Troubu předehřejeme na 200°C.
  • 3
    Šarlotkovou formu vymažeme, vlijeme těsto a pečeme asi 75 minut.
  • 4
    Hotový koláč necháme vychladnout a vyjmeme z formy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.