Krupicový moučník s borůvkami

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1001 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
43 g
Sacharidy
123 g
Vláknina
2 g
Cukr
38 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce rozmícháme mléko, vajíčka a sůl, přimícháme krupici a necháme ji 30 minut nabobtnat.
  • 2
    V zapékací míse rozehřejeme máslo, nalijeme na něj krupicovou směs a pečeme v středně vyhřáté troubě. Když je těsto zespodu upečené, rozkrájíme ho, jednotlivé díly obrátíme a dopečeme.
  • 3
    Upečený moučník pocukrujeme a podáváme s borůvkovým kompotem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.