Krupicový pudink s vínem

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
6 g
Sacharidy
97 g
Cukr
50 g
Vápník
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Víno s vodou přivedeme k varu, přisypeme pomalu krupici, promícháme a pozvolna vaříme 20 minut. Odstavíme, přisypeme cukr, špetku soli, přimícháme rozkvedlaná vejce a sníh z bílků. Hrnec vložíme do většího hrnce s trochou vody a povaříme ve vodní lázni asi 15 minut. Nalijeme do máslem vymazaných formiček a necháme vychladnout.
  • 2
    Hotový pudink podáváme s rybízovou marmeládou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.