Krupková kaše s pivem

35 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
67 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
350 mg
Vápník
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krupky trhané dobře v sítu promyjeme, dáme do hrnce, zalijeme vodou a necháme namočené přes noc. Druhý den krupky z vody slijeme, přilijeme litr mléka, přidáme sůl a za častého míchání krupky uvaříme do měkka na kaši Vaříme přibližně 30 minut.
  • 2
    Kaši na talířích ozdobíme plátkem čerstvého másla, posypeme skořicovým cukrem, podlijeme sladkým pivem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.