Krůta pečená na slanině

195 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
178 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
583 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou krůtu protkneme na prsou polovinou slaniny, osolíme a pečeme na zbylé slanině a na másle. Cibuli jemně nakrájíme a přidáme k tuku.
  • 2
    Během pečení krůtu vyjmeme, šťávu vysmahneme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vodou a povaříme.
  • 3
    Podáváme s červeným zelím a s bramborovým knedlíkem. Podléváme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.