Krůtí karbanátky bez tuku

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
80 mg
Cukr
789 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté krůtí maso umeleme, přidáme nakrájené, v mléce namočené a vymačkané žemle, vejce, sůl, vše zpracujeme, podle potřeby přidáme trochu strouhanky.
  • 2
    Ze směsi tvarujeme malé karbanátky a obalíme je v hrubé mouce.
  • 3
    Pekáč vyložíme pečicím papírem, urovnáme na něj karbanátky a pečeme je ve středně vyhřáté troubě do zlatova. V polovině pečení karbanátky obrátíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.