Krůtí kousky v leču

65 min.
Česká republika

Ingredience

    • 800gramůBrambory
    • 400gramůKrůtí prsa
    • 300mililitrůLečo sterilované
    • 100mililitrůSmetana
    • 100gramůSýr Eidam cihla 40%
    • 1špetkaPepř černý mletý
    • 1lžíceMáslo
    • 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
13 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
5 g
Cukr
770 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Vložíme je do máslem vymazané remosky, osolíme a poklademe osolenými a opepřenými kousky krůtích prsou.
  • 2
    Pokrm zapékáme asi 20 minut, potom zalijeme lečem, smetanou a posypeme nastrouhaným sýrem. Dopečeme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 29. 11. 2015
Krůtí kousky v leču
Rychlé, bezpracné a moc dobré jídlo. Remosku využívám docela často. Za mě palec nahoru.