Krůtí maso s jablky na bramborách
70 min.
Ingredience
- 600gramůKrůtí prsa
- 1000gramůBrambory
- 4kusyJablka
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžíceWorcester
- 2lžíceKečup
- 1lžičkaKari koření
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
18 g
Postup přípravy
- 1Brambory oloupeme, tři odložíme stranou a zbylé nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Brambory poklademe na nudličky nakrájeným, osoleným a opepřeným krůtím masem. Posypeme kari kořením a přikryjeme oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Na jablka nastrouháme brambory, které jsme nechali stranou. Vše pokapeme worcesterem a kečupem, povrch poklademe plátky másla.
- 2Pokrm pečeme asi 45 minut. Pokud se začne na povrchu připalovat, přikryjeme jej alobalem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.