Krůtí maso s jablky na bramborách

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
454 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
16 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
8 g
Cukr
18 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory oloupeme, tři odložíme stranou a zbylé nakrájíme na kostičky, osolíme a vložíme do remosky vyložené pečicím papírem. Brambory poklademe na nudličky nakrájeným, osoleným a opepřeným krůtím masem. Posypeme kari kořením a přikryjeme oloupanými, na plátky nakrájenými jablky. Na jablka nastrouháme brambory, které jsme nechali stranou. Vše pokapeme worcesterem a kečupem, povrch poklademe plátky másla.
  • 2
    Pokrm pečeme asi 45 minut. Pokud se začne na povrchu připalovat, přikryjeme jej alobalem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.