Krůtí omeleta se špenátem
25 min.
Ingredience
- 1kusSůl
- 8lžicOlej stolní
- 360gramůKrůtí maso
- 100gramůŠpenát listový čerstvý
- 8kusůVejce slepičí
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
558 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
39 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
550 mg
Cukr
998 mg
Postup přípravy
- 1Dvě rozšlehaná vejce osolíme a rozlijeme na rozpálenou pánev s troškou tuku. Přidáme 1/4 krůtího masa nakrájeného na kostičky, stejný díl strouhaného sýra, lehce zapečeme a poklademe listy špenátu.
- 2Omeletu přeložíme na polovinu a ještě chvíli dopečeme.
- 3Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.