Kukuřičná polévka s krevetkami

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
386 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
29 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata omyjeme a rozpůlíme. Pastu dáme do hrnce a necháme velice dobře rozehřát, poté přilijeme mléko. Celou směs uvedeme k varu a necháme 3 minuty povařit. Poté přisypeme kukuřici, krevety a krájená rajčata.
  • 2
    Mezitím si dáme ohřát vývar, který uvedeme k varu. Polévku necháme 5 minut povařit, poté do ní přilijeme vroucí vývar. Petržel nakrájíme na drobné kousky a ozdobíme jimi polévku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.