Kukuřičné nákyp

60 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
450 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
24 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
985 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nakládanou kukuřici scedíme a nasypeme do misky. Přilijeme bešamel, přidáme žloutky, sůl, strouhaný sýr a 1 lžičku mleté papriky. Vše spolu důkladně promícháme, kukuřici trochu rozmačkáme, nakonec opatrně vmícháme sníh z bílků.
  • 2
    Formu vymažeme máslem, nalijeme do ní těsto, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme při střední teplotě 35-40 minut.
  • 3
    Nákyp můžeme podávat jak teplý, tak i studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.