Kukuřičný chléb s hrozinkami
205 min.
Ingredience
- 250mililitrůVoda pitná
- 20mililitrůMed včelí
- 250mililitrůHroznová šťáva
- 60mililitrůOlej olivový
- 500gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůMouka kukuřičná
- 50gramůKukuřičná krupice T 600
- 5gramůSůl
- 100gramůHrozinky
- 25gramůChlebový kvásek
Počet porcí:
7Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
528 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
101 g
Sacharidy
78 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu, hroznovou šťávu, med a olej, přisypeme kukuřičnou a hladkou mouku, kukuřičnou krupici, sůl a hrozinky a nakonec přimícháme kvásek. Přendáme do nádoby domácí pekárny a nastavíme program na celozrnný chléb, necháme péct a po ukončení programu zkontrolujeme a případně ještě dopečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.