Kuře lady Jane

25 min.
Evropa

Ingredience

    • 1kusCitrony
    • 80mililitrůLikér Galliano
    • 50mililitrůOmáčka sójová
    • 80mililitrůVývar drůbeží
    • 50mililitrůKoňak Armaňak
    • 80mililitrůOlej kukuřičný
    • 8kusůŠalotka
    • 15gramůPetržel - nať
    • 600gramůKuřecí prsa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
725 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
25 g
Sacharidy
67 g
Vláknina
1 g
Vápník
152 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí řízky naklepeme. Na oleji osmažíme maso 3 minuty z obou stran, potom vložíme šalotky a ještě 3 minuty smažíme.
  • 2
    Kuřecí řízky pokapeme citronovou štávou a posypeme nastrouhanou kůrou, podlijeme kuřecím vývarem a sójovou omáčkou. Krátce podusíme a přisypeme nakrájenou petrželku.
  • 3
    Přidáme likér a koňak a pokrm zapálíme dlouhou zápalkou. Jakmile plamen zhasne, můžeme maso rozdělit na talíře a podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.