Kuře na kari pastě s jogurtem

60 min.
Thajsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejdříve připravíme kari omáčku. Na hlubší pánvi osmažíme 3 minuty kari pastu, potom vmícháme jogurt, bylinky, zalijeme vodou a necháme mírně povařit další 3 minuty, odstavíme.
  • 2
    Na pánvi Wok rozehřejeme arašídový olej a osmažíme cibuli nakrájenou nadrobno a posekaný česnek. Přidáme kuřecí maso nakrájené na nudličky a restujeme za stálého protřásání 4 minuty. Přisypeme kukuřičky nakrájené na proužky a směs opékáme, dokud kukuřice nezměknou.
  • 3
    Do masové směsi přilijeme kari omáčku, za občasného míchání povaříme 3 minuty a ihned servírujeme ozdobené čerstvou bazalkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.