Kuře na kmíně

0 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1072 kcal
Bílkoviny
82 g
Tuky
65 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
6 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, zevnitř i zvenku osolíme a posypeme kmínem.
  • 2
    Naplníme jablky na dílky a svážeme kuchyňskou nití.
  • 3
    Vložíme do předehřáté remosky nebo trouby a obložíme cibulí
  • 4
    na dílky, po 5-10 minutách pečení podlijeme asi třetinou piva,
  • 5
    zbytkem podlíváme během pečení.
  • 6
    Posledních 15 minut pečení rozložíme kolem kuřete dušené červené
  • 7
    zelí. Podáváme s knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.