Kuře paní Núrdžahán

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
49 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře očistíme, podusíme, vykostíme a maso nakrájíme na kousky. Papriku nasekáme nadrobno a společně s hráškem vložíme do rozpáleného másla. Ochutíme solí, kořením, přidáme maso, mírně podlijeme a za stálého míchání zvolna dusíme.
  • 2
    Když je maso téměř měkké, zalijeme vínem. Žloutky rozšleháme ve smetaně, směsí přelijeme kuře a ve vyhřáté troubě necháme cca 15 minut zapéct.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.