Kuře pečené na černém pivě
40 min.
Ingredience
- 1kusKuře
- 0,4decilitrPivo tmavé 10% 3,7% obj.
- 1lžičkaKmín mletý
- 1špetkaSůl
- 1lžíceOlej slunečnicový
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
932 kcal
Bílkoviny
79 g
Tuky
66 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
26 mg
Vápník
251 mg
Postup přípravy
- 1Kuře omyjeme, osušíme, naporcujeme, okmínujeme a osolíme.
- 2Do olejem vymazané zapékací mísy nalijeme vodu, vložíme do ní kuře a pečeme zvolna ve středně vyhřáté troubě. Když kuře začne zlátnout, podlijeme ho pivem. Během další doby pečení průběžně poléváme a pečeme, až je maso měkké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.