Kuře pečené na víně

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1307 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
97 g
Sacharidy
7 g
Cukr
960 mg
Vápník
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme, porce osolíme.
  • 2
    Na pekáč dáme rozehřát olej s máslem a porce kuřete dozlatova opečeme.
  • 3
    Pak přidáme rajčatový protlak, bílé víno, promícháme a dáme upéct do vyhřáté trouby. Pečeme přibližně 30-40 minut při 200 °C, během pečení porce kuřete otáčíme a poléváme výpekem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.