Kuře pečené po maďarsku

80 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
57 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kuře rozdělíme na porce, osolíme a opečeme na tuku dorůžova. Dáme do mísy a přikryjeme.
  • 2
    V tuku z kuřete mírně osmahneme slaninu nakrájenou na kostičky, přidáme nakrájenou cibuli a osmažíme. Přisypeme papriku a přidáme nakrájenou zelenou papriku a rajčata. Vše promícháme, chvíli podusíme a potom vložíme porce kuřete a dodusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.