Kuře pečené ve voňavé marinádě

75 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
51 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
482 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Jako první připravíme marinádu, která se skládá z 3 lžic rozpuštěného másla, 1 lžíce medu, 1 rajského protlaku, 1 lžíce sójové omáčky, majoránky, soli, skořice, kmínu, směsi koření a sladké papriky.
  • 2
    Vyprané kuře rozdělíme na čtvrtky nebo větší kusy, osolíme a potřeme marinádou. Potom vložíme do pekáče a zbylou marinádou polijeme.
  • 3
    Kuře dáme péct do středně horké trouby a pečeme asi 1 hodinu.
  • 4
    Během pečení maso podléváme a podle potřeby přidáváme ke šťávě vodu. Marináda se nesmí připalovat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.