Kuře po dánsku

80 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
693 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
48 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kuřete osolíme a opečeme na másle dozlatova. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, podlijeme vývarem a dusíme v troubě.
  • 2
    Měkké kuře vyjmeme, vysmahneme šťávu, zaprášíme moukou, podlijeme vývarem a přilijeme smetanu. Krátce povaříme.
  • 3
    Do hotové šťávy přidáme nastrouhaný, spařený křen, nasekaný kopr a znovu krátce povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.