Kuře po japonsku
40 min.
Ingredience
- 1500gramůKuře
- 200mililitrůOmáčka sójová
- 1lžíceCukr krupice
- 0,5lžičkaZázvor mletý
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceKečup
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
117 mg
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Ve vhodné větší nádobě promícháme sójovou omáčku, cukr, kečup, mletý zázvor a prolisovaný česnek.
- 2Očištěné kuře rozdělíme na porce a naložíme do připravené marinády. Necháme 24 hodin odpočinout.
- 3Nádobu přiklopíme a kuře vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 15 minut.
- 4Potom porce kuřete obrátíme a vaříme při polovičním výkonu 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.