Kuře po japonsku

40 min.
Japonsko

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
45 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
117 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vhodné větší nádobě promícháme sójovou omáčku, cukr, kečup, mletý zázvor a prolisovaný česnek.
  • 2
    Očištěné kuře rozdělíme na porce a naložíme do připravené marinády. Necháme 24 hodin odpočinout.
  • 3
    Nádobu přiklopíme a kuře vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 15 minut.
  • 4
    Potom porce kuřete obrátíme a vaříme při polovičním výkonu 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.