Kuře po navarsku
50 min.
Ingredience
- 10gramůCibule
- 1lžičkaSůl
- 10gramůOlej stolní
- 2lžíceVíno bílé
- 10gramůMrkev kořen
- 1lžíceSardelová pasta
- 0,25kusKuře
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1066 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
78 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
471 mg
Cukr
549 mg
Postup přípravy
- 1Omytou a osolenou porci kuřete vložíme na rozehřátý olej a pečeme v troubě. Po chvíli potřeme maso sardelovou pastou a během pečení je poléváme šťávou a horkou vodou.
- 2Měkké kuře vyjmeme z trouby, přidáme na proužky nakrájenou mrkev, cibuli, vývar a víno. Necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.