Kuře s lečem po maďarsku
50 min.
Ingredience
- 20gramůCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 10gramůMáslo čerstvé
- 50gramůPaprikové lusky čerstvé
- 40gramůRajčata
- 0,25kusKuře
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1017 kcal
Bílkoviny
80 g
Tuky
73 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
895 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytou, osolenou a opepřenou porci kuřete dáme na zpěněnou cibuli a přidáme sladkou papriku. Mírně podlijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme téměř doměkka.
- 2Potom ke kuřeti přidáme nakrájenou cibuli, papriky a rajčata. Vše dodusíme doměkka.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.