Kuře s vínem a žampiony

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
691 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
46 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kuře naporcujeme, osolíme a okořeníme mletou paprikou.
  • 2
    Připravené maso spolu s nakrájenou cibulí a česnekem osmahneme na sádle. Vše vložíme do remosky, přidáme snítku rozmarýnu, podlijeme vínem a obložíme očištěnými, na plátky nakrájenými žampiony.
  • 3
    Dusíme doměkka a před koncem dušení přilijeme smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.