Kuře se žlutou fazolovou omáčkou

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
473 kcal
Bílkoviny
59 g
Tuky
17 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuřecí maso zbavíme zbytečného tuku a pokrájíme na kostičky. V misce smícháme bílek se solamylem, přidáme kousky kuřete a obalíme ve směsi. Necháme 20 minut stranou.
  • 2
    V misce smícháme sójovou omáčku, rýžový vinný ocet a moučkový cukr. Rozehřejeme olej ve woku a kuřecí kostky smažíme do zlatohněda cca 4 minuty. Poté vyndáme a udržujeme teplé.
  • 3
    Do woku přidáme papriku, zázvor, česnek, houby a smažíme 2 minuty. Přidáme žlutou fazolovou omáčku a dusíme minutu. Přidáme směs s vinným octem a kostky kuřete. Povaříme dvě minuty.
  • 4
    Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.