Kuře v zázvorovém obalu

80 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
578 kcal
Bílkoviny
47 g
Tuky
38 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
850 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté celé kuře povaříme asi 5 minut a necháme do druhého dne v chladu.
  • 2
    Čerstvý zázvor oloupeme, na jemno nastrouháme.
  • 3
    Povařené kuře potřeme solí, nastrouhaným zázvorem a necháme v ledničce asi 8 hodin.
  • 4
    Troubu vyhřejeme na 200 stupňů Celsia a kuře opečeme v pánvi pod pokličkou. Na posledních 15 minut pokličku odstraníme, aby kůže byla opečená dokřupava.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.