Kuřecí a fazolové enchiladas

70 min.
Mexiko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
472 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
7 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na dvou lžících oleje opečeme na plátky nakrájenou červenou cibuli, plátky papriky, dvě nasekané chilli papričky a nasekaný koriandr. Přidáme jeden stroužek utřeného česneku a 10 minut restujeme do měkka.
  • 2
    Poté přidáme dvě lžičky kmínu a minutu povaříme.
  • 3
    Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a opečeme je na zbylém oleji.
  • 4
    Smažené kuřecí kousky vmícháme do zeleniny, přidáme také fazole, zbylý koriandr a 150 ml passaty.
  • 5
    Zbylou passatu smícháme se zbylým česnekem, kořením a cukrem. Dáme stranou.
  • 6
    Do tortill rozdělíme kuřecí směs, trochu passaty a srolujeme je. Zbylou passatu nalijeme do zapékací misky a naskládáme na ni tortilly. Poté pokapeme zakysanou smetanou, ozdobíme zbylou chilli papričkou nakrájenou na plátky a posypeme strouhaným sýrem.
  • 7
    Pečeme 30 minut na 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.