Kuřecí čtvrtky pečené se zeleninou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
530 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
36 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
4 g
Cukr
696 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, květák a kedlubnu očistíme a pokrájíme.
  • 2
    Kuřecí čtvrtky, mírně posolené, orestujeme na plotně v pekáči na oleji, poté přilijeme vodu a v předehřáté troubě pečeme. Poléváme výpekem a podle potřeby podlijeme. Když je maso poloměkké, přidáme zeleninu a dopečeme. V závěru pečení přidáme okapaný hrášek a fazole.
  • 3
    Jako přílohu volíme chléb nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.