Kuřecí džuveč

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1291 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
96 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
472 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí.
  • 2
    K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou papriku, a kuřecí vývar z kostí. Vše promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka.
  • 3
    Porce kuřete dáme do ohnivzdorných misek i s omáčkou.
  • 4
    V kysaném mléce si rozmícháme vajíčka, osolíme a rozlijeme do každé misky, které dáme do dobře vyhřáté trouby zapéct.
  • 5
  • 6

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.