Kuřecí džuveč
90 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kusKuře
- 1lžíceSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 3decilitryMléko - podmáslí
- 1decilitrVývar drůbeží
- 1decilitrOlej slunečnicový
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1291 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
96 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
472 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V hrnci na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli. Když má růžovou barvu, přidáme omyté naporcované kuře a restujeme ještě spolu s cibulí.
- 2K masu přidáme sůl, rajčatový protlak, sladkou papriku, a kuřecí vývar z kostí. Vše promícháme a pod pokličkou dusíme do měkka.
- 3Porce kuřete dáme do ohnivzdorných misek i s omáčkou.
- 4V kysaném mléce si rozmícháme vajíčka, osolíme a rozlijeme do každé misky, které dáme do dobře vyhřáté trouby zapéct.
- 5
- 6
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.